Strømstøtte

Suldal kommune gir familier med under 600000 kroner i bruttoinntekt og enslige som tjener under 400000 muligheten til å få 10000 kroner i strømstøtte. Mange kunder har tatt kontakt med Linea sitt Kundesenter rundt vilkårene for å få støtte.


Pin On Hello Nice World

BERGEN VG Statsminister Jonas Gahr Støre Ap lover at vinterens støtte til din strømregning vil bli.

. Torgeir Knag Fylkesnes SV Jenny Klinge Sp og Per Vidar Kjølmoen Ap. Med DinSides strømstøttekalkulator kan du regne ut hva du vil få i strømstøtte for forbruket i januar. Idretten og frivilligheten får 250 millioner kroner i strømstøtte.

Nå kan man holde det gående. Regjeringen og SV har kommet til enighet i forhandlingene om strømstøtte til landbruket og bevilger 500 millioner kroner ekstra. Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger.

Høye strømpriser har gjort det vanskelig for mange idrettslag de siste månedene. Regjeringen er nå enige med SV om en ny strømpakke til landbruket. Enighet om strømstøtte til landbruket.

Venstre vil gi småbedriftene én milliard i strømstøtte. NHO krever strømstøtte til bedrifter Mange små og mellomstore bedrifter sliter med høye strømregninger. Arbeiderpartiet Senterpartiet og SV er enige om en kompensasjonsordning til norske bønder.

Artikkellengde er 148 ord. Det opplyser Helgeland Kraft om i ei pressemelding. Kraftkommune gir 10000 i strømstøtte til innbyggere med lav inntekt.

Regjeringen setter av én kvart milliard kroner i en pott idretten og frivilligheten kan hente midler fra til å betale skyhøye strømregninger. Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet. Støre lover ny strømstøtte neste vinter.

Nå vil NHO ha en strømstøtteordning også for næringslivet. Strømstøtte januar Slik blir din strømstøtte Januar er omme - sjekk hva du får i strømstøtte med DinSides strømstøttekalkulator for januar. Helgelendingene og resten av Nord-Norge får ingen strømstøtte fra regjeringen for januar-forbruket heller.

Enighet om strømstøtte til landbruket. Partiet kaster seg på kravene fra Høyre og NHO og vil foreslå en søknadsbasert strømstøtteordning rettet mot små og mellomstore bedrifter. NHO krever strømstøtte til bedrifter.


Hagen Fikk 180 000 I Varmestotte Jeg Har Fulgt Reglene Tv2 No Villa


Pin Pa Hus M M


Pin Pa Hus M M


Pin Pa Hus M M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel